ugnsvärmt bröd med kantarellstuvning

väldigt mycket godare än att köpa färdiga stuvningar på burk,
ingredienser
bröd (i det här faller "längtan" )
smör
kantareller
grädde
kantarellfond ( jag provade även vintfond, funkar bra det med )
ost lagrad riven
peppar grovmalen
tillagning: lägg kantarellerna i en panna på hög värme, vänta tills kantarellerna börjat småputtra, lägg på i all grädde och låt den koka in tills stuvningen ser ut ungefär som på bilden fast lite "lösare" smaka av med fonden, smöra bröden riv osten och lägg på ett  järn, in i ugnen tills osten har smält, done!  jätteenkelt jättesnabbt och jättegott!
prova även att ha lite vitt vin i stuvningen om man vill ha lite speciell smak på det hela.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0